Scroll to top

Idea Discovery


"Ontdek de meest waardevolle Smart Industry kansen"

De ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry bieden waardevolle kansen voor bedrijven om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Deze digitalisering van de industrie bieden mogelijkheden op het gebied van onder andere servitization, voorspellend onderhoud, performance-based contracting, analytics, remote maintenance en data management.

Hoewel Smart Industry veel kansen biedt, brengt het ook een aantal uitdagingen met zich mee. Op welke ontwikkelingen speel je in? Hoe creëer je draagvlak binnen je organisatie voor het ontwikkelen van een nieuw product of dienst?

Onze aanpak

Wij helpen bedrijven met het identificeren van waardevolle kansen en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die hierop aansluiten. In onze aanpak betrekken we vanaf het begin van het proces verschillende stakeholders vanuit de organisatie. Door deze stakeholders in het begin van het proces te betrekken, wordt er draagvlak gecreëerd doordat men samen tot een oplossing komt. Met behulp van een gedefinieerde doelstelling wordt in kaart gebracht wie de klant is en waar ze tegen aan lopen. Vervolgens worden mogelijk oplossingen bedacht, en wordt er met behulp van tools besloten welke oplossing het beste aansluit op het op te lossen probleem. Vervolgens wordt er een prototype ontwikkeld die vervolgens daadwerkelijk getest wordt bij potentiële klanten.

Resultaat.

  • Identificatie van meest waardevolle Smart Industry kansen

  • Getest prototype bij klant van nieuw product of dienst

  • Draagvlak binnen de interne organisatie voor een nieuw product of dienst

Benieuwd naar wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.