Scroll to top

Power BI Maintenance Dashboards

Verkrijg realtime inzicht in de prestaties van de onderhoudsafdeling met behulp van PowerBi Maintenance Dashboards. Identificeer de knelpunten binnen jouw onderhoudsafdeling om uptime te verhogen, storingen te voorkomen en kosten te verlagen.

Organisaties verzamelen veel onderhoudsdata in hun onderhoudsbeheersysteem. Data wordt geregistreerd van machines zoals storingsmeldingen, werkorders, kosten, uren en downtime. Echter hebben veel bedrijven om deze data te vertalen naar waardevolle inzichten. Welke machines veroorzaken de meeste storingen? Hoe kunnen we de verhouding tussen preventief en correctief onderhoud verbeteren? Zitten we op de goede weg om onze onderhoudsdoelstellingen van dit jaar te behalen? Wij hebben de oplossing om tot de antwoorden te komen op deze vragen.

 

Door Microsoft Power BI te koppelen aan SAP kan data realtime worden vertaald naar waardevolle inzichten. Elke organisatie is uniek en wil sturen op de KPI’s die voor hun organisatie belangrijk zijn. Middels deze KPI’s krijgt men inzicht om knelpunten en verbeteringen te identificeren. Door middel van onze plug-and-play oplossing kunnen wij gemakkelijk, veilig en snel Power BI Maintenance Dashboards implementeren binnen jullie organisatie.

PowerBI Maintenance Dashboard

Voordelen.

  • Data vertalen naar waardevolle inzichten

  • Realtime dashboards en interactieve rapporten

  • Alarmen en triggers

  • Rollen en autorisaties

Benieuwd naar wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.